Om
Hem
Miljö
Kontakt
Skicka filer
Symbolik

Stort tack för att ni hittat hit.

 

Ända sedan min start inom reklamproduktionsbranschen 1986, så har jag alltid sett saker ur ett kundperspektiv, anser mig mao bra på att ställa mig i kundens skor. Det skall vara lätt för kunden att jobba med mig, för hur skulle jag själv vilja ha det?. Vad ser bra ut och blir det här bra?Vad är mina kriterier? Hur får jag till den bästa dialogen där leverantören förstår min vision, mitt mål och syfte med en kampanj, event eller profilering.? Mao hur får jag en enkel väg till rätt produktion, rätt pris och bra produkter. Mitt arbetssätt är optimerat preliminärt efter tre parametrar:

 

BEHOV - EKONOMI - TID

 

Handen på hjärtat, vad vill man ha av sin leverantör förutom bra pris, kvalité och bra leveranstider? När man pratar med kunder så önskar de även flexibilitet, proaktivitet och en erfaren rådgivande partner och problemlösare. Det är här amp.se kommer in.

 

Utvecklingen har gått rasande fort och priserna har pressats. En vältalig person med inblick i branschen sa till mig för inte så länge sedan att år 2000 fanns ca 2000st tryckerier i Sverige, små

som stora. År 2017 finns det 200st kvar. Det säger en del om den utslagning som skett och på vilket

sätt branschen förändrats.

 

Som fristående och oberoende partner inom print/tryck/profilering så skaffar ni er en garant för rätt kvalité, i tid och till rätt pris. Jag styrs inte av en egen produktion och de begränsningar det innebär. Lägg till rätt känsla för detaljer och sinne för material och möjligheter så utlovar jag ett tillfredsställande slutresultat. Jag förstår att ena dagen har kunden riktigt korta puckar, ochfinns där även när det brinner i knutarna, behöver kvalificerade råd, eller besök på plats med kort varsel, sammantaget så skiljer det mig från mina kollegor.

 

Jag har ett signum bland flera av våra kunder och kollegor i branschen att vara duktiga på att hitta kompetenta lösningar, material eller produktionsmetod för ett uppdrag.

Sällan hittar jag inte okonventionella kombinationer för att klara budget eller kvalitetsmål, vilket jag anser vara en mycket viktig del i relationen kund - leverantör.

 

Som fristående aktör är sällan priset ett problem, vi för en transparens och öppen dialog med våra kunder med det sagt så skall inte priset vara det mest avgörande var du vill lägga ditt uppdrag. Kompetent resonemang, "know-how" och agerande är minst lika viktigt, om inte det absolut viktigaste. Med 32 år i ryggen den här branschen så har vi den absoluta kunskap som krävs.

 

Många i vår bransch jobbar med pressade säljare och projektledare, jag har valt en annan väg som innebär att min site skall visa på att möjligheterna att arbeta med en mindre aktör och endast EN rådgivare med lång erfarenhet i branschen och därmed skapa utrymme för bättre relation, bättre

priser och stort engagemang från mig som leverantör till gagn för er som kund.

 

Mitt nätverk finns lokalt, regionalt som globalt, väl inarbetade och snabbfotade när det krävs.

Men ändå så sitter jag inte i knät på någon. Med flexibilitet, transparens och öppen dialog så hittar

jag vägarna för ett bra samarbete mot Ert mål och kostnadsbild, men bara om jag får ta på mig

era skor ibland.

 

Välkommen som kund hos amp.se och för att se min kompetens så se mina referensuppdrag här.

 

Patrik Tikka

Rådgivare/Printing adviser

amp.se

Patrik Tikka has delivered advertising productions and products to companys of all categories for 32 years.

I create simplicity for customers with experience and quick flexible way of working, always with a creative production and proactivity in mind. Problem solving in combination with an transparant and prestige communication makes our clients and their accountant satisfied

Köpvillkor

ALG-10

Allmänna villkor

Import - villkor

Sekretessbest.

Grafiska riktlinjer

Format och vikt

Färgkarta - Folier

Färgkarta - PMS

FAQ

KONTAKT

 

Email: info(at)amp.se

Tfn: +46 (0)8 588 986 00

Cell: +46 (0)70 660 40 22

Copyright amp.se 2018 @All Rights Reserved