Butikskommunikation

PROJEKT: GO

När butikskonceptet GO skulle lanseras

var amp.se huvudleverantör av all dekor

och skyltning invändigt som utvändigt.

Vi demonterade äldre skyltar samt

monterade samtligt nytt material.

- Ljusskyltar

- Frigolitbokstäver

- Foliering väggar

- Glasfolie entréer

- Bildekor

- Fasadbanners

- Logoband

- Pennor

- Affischer

- Foliering fönster

- Lådor i akryl

- Larmbågar i akryl

- Gummimattor

LÅT AMP.SE SKAPA TRYCK I ERA BUTIKER

Kampen om kunderna utspelas i butiken, oavsett du skall handla mat eller kläder i butik.

Det gäller att stå ut och på ett smakfullt sett implementera ert budskap i form av stora bilder, folieringar, takexponering och skyltar i er befintliga eller nya butiksinteriör.


AMP.SE har lång erfarenhet av att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Vi kan hantera samtliga material oavsett det gäller ta fram konstruktioner och upphängningar  i trä ,metall, akryl etc.


Vi har ett sinne för detaljer och ser ofta de avgörande små detaljerna som gör det lilla extra och vi gör alltid vårt yttersta för att i alla lägen överträffa era förväntningar vad gäller servicenivå, kvalité och att kunna förmedla och producera den rätta känslan, så ser oss mer som er partner och kompetenta rådgivare än ett tryckeri bland många andra.


Enkelhet, effektivitet, bra prisnivåer, distribution och logistiklösningar ser till att er kampanj blir ekonomiskt fördelaktig och tidsbesparande från A till Ö.


Profilera era butiker invändigt eller utvändigt på väggar, fönster, i tak eller på golv.

Hör av er till amp.se för kompetent rådgivning, smarta lösningar och survey.


Amp.se levererar:

Skyltar, easy dot dekaler, avdelare, vepor, fabric frames, tapeter, reklammattor, ljuslådor för backlit tyg eller pvc, dataskurna texter, frigolittexter och logos, smart frames, takexponering,  plastskyltar, träskyltar, plåtskyltar, foliering, metalltexter, plexiskyltar, figurskurna skyltar, upphängningsanordningar samt förstås installation på plats, rikstäckande. Mao allt för en komplett butiksprofilering.